Log på Forside
 
Ullas påskedekorationer
Ulla Østergaard med en sød og enkel påske-troldegren med påskeliljer på.

Ulla og Erling Østergaard bor på Vejlevej i Jelling. Det er altid spændende at aflægge et besøg her, hvor der er blomster både ude og inde. Og der er altid fine dekorationer lavet af årstidens muligheder.

Her til påske er den gule farve fremtrædende. Troldegrene dekoreret med påskeliljer er sat i små krukker; dekorativt og enkelt.

Man finder også en kagedåse med en påskehare på, plantet til med vintergækker og påskeliljer.

Alle vegne er der søde og spændende krukker og kurve - ja, også en fuglerede med en rugende fugl.

Ideer kan der hentes mange af hos Ulla. Jeg syntes derfor, det var en god ide at tage på besøg her. For Ulla drejer det sig først og fremmest om at bruge, hvad der er for hånden af årstidens blomster, grene og løgplanter. At bevise, at det ikke er nødvendigt at købe en hel masse ting. Krukker og potter bliver brugt igen og igen og er faktisk det eneste, der er købt. Resten bliver hentet i haven, skoven eller naturen og varieret efter de forskellige årstider.

Den næsten smukkeste og mest levende dekoration er Ulla ikke mester for. Det er en dejlig stor og flot rød hankat, som hun fik til sin 50 års fødselsdag for nogle år siden. Den elsker at ligge mellem blomsterkurvene på havebordet. At katte har ni liv er vist heldigt for denne her. Jernbanen går ikke ret langt fra huset. Ulla og Erling har ofte set katten gå en tur hen ad selve jernbaneskinnerne. Alligevel når den altid at komme væk, inden toget kommer. Måske fordi den kan mærke det sitre i skinnerne. Heldigt for dem alle.
Et lille havebord, rigtig pyntet op til påske med mos, æg, vintergækker, erantis og lys står og byder velkommen ved entredøren.
Påskegren med påskeliljer.
Runde stolper som stativ til en ret stor rede er sat i en stor krukke. Op ad stolperne er plantet forskellige krybende planter, der, når de springer ud med blade, giver et næsten naturligt gemmested for fuglen, der ruger hele året.
Land&liv - Vesterbrogade 6, 2. sal - 1620 København V - Tlf: 33 39 47 00 - Fax: 33 39 47 39 - Email:   - Cookiepolitik