Log på Forside
 
Julens glade dekorationer
En flot dekoration.

December. Den glade forventnings måned. Inspiration til pynt og dekorationer kan blandt andet hentes i blomster- og plantecentre, der bugner med alt hvad der hører julen til.

Plantecentret i Asmild hos Leif Kjær Bonde er ingen undtagelse. Her oser af julehygge, nisser, juleting, gran, kogler, et væld af juleblomster. Ved mit besøg for nylig var Leif ved at lægge sidste hånd på en dejlig, dekoration med røde bånd, lys, kogler, grene, nødder og andre tørrede ting. Jeg nød at se, at det var de røde og grønne farver, der blev anvendt.

Andre dekorationer blev lavet i en skål eller et fad med fyrfadslys i metalkræmmerhuse, eller holdere på spyd, også til fyrfadslys. Det er både nemt og bekvemt at udskifte lysene, samtidig med at de heller ikke er så brandfarlige. Også var der også sorte farver. Noget for enhver smag.

Børnene elsker traditionerne med selv at finde mange af de ting vi kan bruge i haven eller i skoven: Flotte trærødder og stubbe, pyntet med mos og kogler. Har man øjnene med sig kan findes sjove ting, som for eksempel kogler, som egern i skoven har gnavet i.

God december.

Sneparret bor i en kurv.
Land&liv - Vesterbrogade 6, 2. sal - 1620 København V - Tlf: 33 39 47 00 - Fax: 33 39 47 39 - Email:   - Cookiepolitik